Hout is onze grootste passie

Al sinds 1994 zijn wij specialist in ...

Houten vloerbekledingen van Parket Vanrobaeys ademen authenticiteit en vakmanschap uit. Ze zorgen voor een meerwaarde in uw project! Evoluerende ambacht en afwerkingen, correcte selecties van duurzaam hout, verschillende combinaties tussen landelijk en modern dit alles zorgt voor een unieke aanpak. Een persoonlijke benadering aan de opdrachtgevers dat is een troef.

 

Na zijn studies houtbewerking en met jarenlange ervaring op zak start Dirk Vanrobaeys in 1994 zijn eigen bedrijf. Met succes. Zijn vakmanschap en passie voor parketvloeren en liefde voor het vak doen de eenmanszaak al snel uitgroeien tot een bloeiende familiale onderneming.

 

En die toekomst is verzekerd. Naast zijn vrouw Linda die Dirk al van in het begin dagelijks bijstaat, is sinds 2013 ook zijn zoon Louis actief in het bedrijf. Dat zorgde voor continuïteit en een dynamiek die nog meer ruimte creëert voor innovatie. In 2018 kwam ook zijn vrouw Fanny erbij. Naast de verkoop, facturatie en nazorg, staat ze in voor het klantencontact en de inrichting van de toonzaal.

Samen blijven we vanuit onze liefde voor het vak technieken zoeken en ons aanbod aan houten vloerbekledingen verder uitbreiden. Het maakt van Parket Vanrobaeys een ambachtelijk én eigentijds familiebedrijf met producten én een service van de bovenste plank. Daar zijn we trots op.

Welkom bij Parket Vanrobaeys!

 

100% massief

Van boom tot massieve plank 

De boom, het edel materiaal voor een duurzaam parket. Wij volgen de volledige cyclus van het verzagen van de stam, het droogproces, het verschaven tot het plaatsen en afwerken van een exclusieve parketvloer. 

stammen

Visie

Onze parketexperts vervolledigen uw wensen, maken voor u een selectie uit onze houten vloerbekledingen en kiezen samen met u de juiste kwalitatieve materialen voor uw vloer. We hebben oog voor de functie en uw persoonlijke wensen. Parket Vanrobaeys biedt u een duurzame parketvloer die tijdloos is. Innovatie en traditioneel vakmanschap gaan bij ons hand in hand. Onze vakmensen plaatsen uw parketvloer met oog voor de kleinste details.  Wij respecteren ook nauwlettend de planning en het budget. 

Beitsen

 

Ambacht & Vakmanschap 

Hout is een natuurproduct. Bij Parket Vanrobaeys dragen we het dan ook een warm hart toe. Ons team kent de juiste technieken om met dit edel materiaal duurzame en mooie kwalitatieve parketvloeren te plaatsen, af te werken, te restaureren en te onderhouden. Massieve parket en plankenvloeren. Meerlagen parket en budgetvriendelijke laminaten. In verschillende houtsoorten, patronen en afwerkingen (traditioneel, visgraat, Hongaarse punt, Versailles). We werken op een ambachtelijke wijze, met respect voor het materiaal en oog voor detail. 

plateaus
Hoogwaardige materialen

Elke parketvloer is uniek

Elke houten vloer zorgt voor z'n eigen identiteit en uitstraling binnenin een ruimte. U kunt met de verschillende soorten parketvloeren de basis leggen qua stijl in uw bepaalde ruimte waar u de nodige accenten leggen voor uw interieur.

Bent u ook op zoek naar een kwalitatief parket?

Parket Vanrobaeys

Flandria 2
8750 Zwevezele - Wingene (baan Brugge – Kortrijk N50)
België