Massief parket

Puur massief hout heeft karakter. In ons aanbod vindt u alvast verschillende houtsoorten, motieven, kleurtinten en afmetingen. Samen bekijken we wat in uw project de beste keuze is. We staan daarbij steeds in voor het plaatsen en opschuren van de ruwe planken tot de afwerking. En ook daarin bieden we verschillende mogelijkheden die ambachtelijk worden toegepast. Wij evolueren daar voortdurend in mee dit door de vraag van architecten en particulieren die in hun project een bepaald patroon en of afwerking willen verkrijgen.

Landelijk, tijdloos modern,...

Aan de hand van de verschillende soorten selecties (de structuur van het hout), bewerkingen,afwerkingen,... kunt u accenten leggen die alleen aan uw eisen beantwoorden. Die ook meegaan in het interieur alsook de functie van uw gebouw. 

Vloerverwarming en massief parket ?  

Het is perfect mogelijk. Het vergt toch een grote kennis om die twee samen toe te passen, die kunt u bij ons terug vinden, ook met massief parket.

Patroonvloer 

Zijn één van onze specialiteiten die tot een kunstwerk doen leiden. 
Er zijn verschillende mogelijkheden van een visgraat, hongaarse punt , blokpatroon, versailles, vlechtpatroon, stermotief, engelsvorm, lamel op kant, mozaiek,...

Massief parket op een bestaande vloer?

Waarom niet. Is u bestaande vloer in de loop der jaren aan vervanging toe en wilt u de gezelligheid en de warmte van een massieve parketvloer ?
Dit kunnen wij voor u plaatsen. 
U kunt heel wat kosten uitsparen door het parket rechtstreeks op de vloer te plaatsen. Maar dit vergt ook kennis en word bekeken per situatie wat de mogelijkheden zijn.
Hoe vangen we het hoogteverschil op ? Wat met de deuren en omlijsting ?  

 

Massief parket zorgt voor dat ene extra in uw plannen. De ambacht die ter plaatse word toegepast plank per plank. Het ter plaatse schuren zorgt ook voor het streven naar de perfectie. Op termijn heeft ook tal van extra mogelijkheden. Bezoek hiervoor onze showroom voor alle verdere details, vragen, opmerkingen... 

 

Parket Vanrobaeys

Flandria 2
8750 Zwevezele - Wingene (baan Brugge – Kortrijk N50)
België